Vaccinul, singura salvare – Focus Prima TV

Vaccinul, singura salvare

Au trecut 4 zile de când primul român stabilit în America s-a vaccinat impotriva COVID-19! Theo Trandafirescu spune că se simte excepțional și îi sfătuiește pe oameni să îi urmeze exemplul. Cu atât mai mult că noua tulpină apărută în Marea Britanie este mult mai contagioasă.

Theo Trandafirescu este un medic român stabilit în New York. A decis să își facă vaccinul pentru COVID-19 și spune că nu regretă.

Doar în România, în ultimele 24 de ore, virusul a răpus 155 de oameni. Din cauza numărului mare de infectări sunt internați acum la ATI 1252 de pacienți. Ca presiunea asupra spitalelor să scadă, medicul ne recomandă să ne vaccinăm. În plus, nou tulplină a virusului SarsCov2 care a apărut în Londra a pus
pe jar autoritățile de acolo, dar și sistemul sanitar. Medicul Theo Trandafirescu susține că sunt șanse mari ca vaccinul să funcționeze și pentru această tulpină nouă.

Cert este că vorbim de o tulpină nouă pe care nimeni nu o cunoaște. Tocmai din acest motiv, specialiștii recomandă cu insistență să respectăm toate măsurile de protecție impuse.

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății susțin că în trecut a existat o rată de reproducere a virusului mult mai mare de 1,5 care a fost ținută sub control. În același timp, în România numărul de cazuri noi este mai mare. În ultimele ore au fost anunțate alte cinci mii de noi infectări.

Total
0
Shares
Total
0
Share