Valeriu Gheorghiţă anunţă că sâmbătă numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus va fi depăşit de cel al persoanelor vaccinate / Vaccinarea celor din învăţământ, săptămâna viitoare – Focus Prima TV

Valeriu Gheorghiţă anunţă că sâmbătă numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus va fi depăşit de cel al persoanelor vaccinate / Vaccinarea celor din învăţământ, săptămâna viitoare

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, anunţă că, sâmbătă, numărul persoanelor vaccinate îl va depăşi pe cel al persoanelor infectate de la începutul pandemiei. Până vineri, 771.239 de persoane au fost vaccinate de la debutul campaniei, iar 774.555 s-au infectat. De asemenea, Gheorghiţă a anunţat că vaccinarea angajaţilor din învăţământ va începe săptămâna viitoare.

Valeriu Gheorghiţă a anunţat, vineri seară, la Digi 24, că în cursul zilei de sâmbătă, numărul persoanelor vaccinate îl va depăşi pe cel al persoanelor infectate.

”Într-un an de pandemie, aproape, s-au înregistrat circa 774.000 de cazuri, raportate desigur, iar în mai puţin de două luni de la debutul campaniei de vaccinare astăzi avem 771.000 de persoane vaccinate, dintre care circa 550.000  sunt vaccinate cu a doua doză, deci practic cu schemă completă. Cred că e foarte bine că suntem pe acest drum şi sunt convins că, cu fiecare persoană în parte care se va adresa către un centru de vaccinare, vom reuşi să redobândim controlul asupra vieţilor noastre şi să putem controla noi pandemia”, a declarat Gheorghiţă. 

Total
0
Shares
Total
0
Share