Vântul și gerul, prilej de distracție la malul mării – Focus Prima TV

Vântul și gerul, prilej de distracție la malul mării

SAMSUNG

Furtuna și ninsoarea din Constanța le-au adus probleme mari unora şi… distracţie altora. Doi tineri au ignorat viscolul și gerul și au zburat pe coama valurilor cu plăcile de surf, iar în parcarea unui hipermarket alții s-au întrecut în drifturi, profitând de faptul că pe jos era… patinoar.

Dacă mulţi dintre noi abia se urnesc din casă pe o astfel de vreme, pentru iubitorii de sporturi nautice furtuna este prilej de… distracție. La malul mării nu au fost mai mult de două grade Celsius, iar vantul a suflat în rafale cu 6o de kilometri la oră. Și totuși, nimic nu i-a impiedicat pe pasionații sporturilor extreme să iasă în larg. Pe vreme de cod portocaliu, când valurile ating 2 metri la țărm, și-au pus costumele de neopren și au ieșit să înfrunte marea. Cel mai bun vânt pentru sporturile nautice este cel care suflă
perpendicular pe linia țărmului. Marinarii îl numesc “vânt TRAVERS”.

Pe de altă parte, zăpada așternută la Constanța a fost pe sufletul şoferilor teribilişti. Câţiva amatori de senzaţii tari s-au adunat în parcarea unui supermarket pentru drifturi. Tinerii șoferi au profitat de faptul că parcarea era goală și de stratul de zapadă care le permitea să-și etaleze talentele la volan.

Total
0
Shares
Total
0
Share