Vasile Dîncu nu exclude o guvernare PNL-PSD. Varianta e respinsă și de Marcel Ciolacu, și de Florin Cîțu – Focus Prima TV

Vasile Dîncu nu exclude o guvernare PNL-PSD. Varianta e respinsă și de Marcel Ciolacu, și de Florin Cîțu

O declarație a lui Vasile Dîncu, președintele CN al PSD, care spune că nu exclude o guvernare cu liberalii, a iscat valuri pe scena politică. El crede că actuala coaliție va mai rezista doi ani, iar atunci vede ca posibil scenariul în care PSD preia puterea alături de actualii adversari PNL. Vasile Dîncu este însă contrazis chiar de șeful său de partid, Marcel Ciolacu, care spune nu concepe să stea la aceeași masă cu Florin Cîțu și Raluca Turcan. Și premierul spune că exclude o guvernare cu PSD.

Întrebat despre competiția internă din PNL, Vasile Dîncu spune că susținătorii PSD îl preferă pe Ludovic Orban detrimentul lui Florin Cîțu.

„Într-un studiu pe care l-am văzut, un studiu veritabil, un sondaj național, am văzut că cei care sunt din PSD, votanții PSD, sunt mai degrabă apropiați de domnul Orban. Nu știu de ce. Poate pentru că e mai vechi în politică.În condițiile în care PSD – și am spus-o întodeauna noi asta – ar avea premierul sau cel care face Guvernul, atunci nu cred că ar fi incompatibilă o colaborare, ca să zicem așa, cu Partidul Național Liberal”, a spus Dîncu la Studioul politic de la Digi24.

Total
0
Shares
Total
0
Share