Vasile Dîncu (PSD): Noi nu vom face o propunere de premier. Cred că mingea este încă în terenul PNL, trebuie să se flexibilizeze. - Focus Prima TV

Vasile Dîncu (PSD): Noi nu vom face o propunere de premier. Cred că mingea este încă în terenul PNL, trebuie să se flexibilizeze.

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, spune că PSD nu va merge cu o propunere de premier la Cotroceni, în cazul în care guvernul propus de Nicolae Ciucă va pica la votul de învestitură, pentru că este clar că nici social-democrații nu pot forma o majoritate. Mai degrabă, spune liderul PSD, mingea încă este în terenul PNL și ar putea face o majoritate în al 12-lea ceas, dacă își flexibilizează poziția. 

„Problema este aceeași. Nu putem nici noi să facem o majoritate, așa cum nu pot nici liberalii, cum nu poate nici USR, deci n-are rost să mai lungim această perioadă. Am văzut ultimul discurs al premierului desemnat, care a vorbit despre faptul că a lipsit flexibilitatea. El a așteptat flexibilizarea mandatului lui din partea PNL, pentru că era clar că pe un mandat de guvern minoritar nu va putea să treacă. Cred că mingea este încă în terenul PNL. Ei și președintele României trebuie să se gândească cum vor să flexibilizeze, ca să se poată face majoritate în al 12-lea ceas”, a declarat Vasile Dîncu, duminică seara, la Digi24. 

Total
0
Shares
Total
0
Share