Vaslui: Persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc - Focus Prima TV

Vaslui: Persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reţinerea a cinci persoane acuzate de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT Vaslui, din anul 2020 şi până în prezent, inculpaţii au desfăşurat activităţi de procurare, depozitare şi vânzare către consumatori de pe raza judeţelor Iaşi şi Vaslui, a unor droguri de risc şi mare risc, cannabis şi pastile ecstasy.

“La data de 19.ianuarie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Vaslui au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de cannabis şi au fost ridicate aproximativ 900 de grame de cannabis şi fragmente de plante de cannabis, seminţe de cannabis, patru cântare electronice ce prezentau urme de cocaină şi THC, opt grindere, componente ale instalaţiei destinate culturii indoor; lămpi, termometre, ventilatoare, diverse sume de bani şi alte bunuri de interes operativ, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfăşurarea activităţilor infracţionale”, precizează sursa citată.

Inculpaţii vor fi prezentaţi, joi, Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor din cadrul BCCO Iaşi şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share