Verdict în cazul italianului care a ucis cu cruzime o româncă, după ce o lăsase însărcinată: „I-am zdrobit capul că încă mai gâfâia” - Focus Prima TV

Verdict în cazul italianului care a ucis cu cruzime o româncă, după ce o lăsase însărcinată: „I-am zdrobit capul că încă mai gâfâia”

Antonio Borgia, un om de afaceri italian de 53 de ani, şi-a aflat condamnarea după ce a ucis cu bestialitate o româncă însărcinată. Femeia rămăsese însărcinată cu el şi l-ar fi ameninţat că îl va spune soţiei, iar italianul susţine că urmărea să-l ruineze şi îi cerea bani în schimbul tăcerii.

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o româncă în vârstă de 30 de ani, locuia din copilărie în orăşelul italian Giardinello, după ce a fost adoptată de o familie siciliană. Tânăra a avut o relaţie cu afaceristul italian Antonio Borgia, care s-a dovedit la final a-i fi fatală. Bărbatul a ucis-o pentru a se asigura că nu-i va spune soţiei sale că a lăsat-o însărcinată, iar acum a răspuns în faţa justiţiei italiene, care l-a condamnat la închisoare pe viaţă.

Total
0
Shares
Total
0
Share