Verificări cu scandal - Focus Prima TV

Verificări cu scandal

Controalele polițiștilor au continuat și astăzi, însă nu a lipsit și scandalul! O femeie a fugit pur și simplu de oamenii legii pentru că nu avea certficatul verde. Revoltată de ceea ce i se întâmplă, aceasta nu a vrut nici măcar să se identifice în fața echipajului. Iar asta nu e tot. Într-un alt centru comercial, polițiștii nu au putut să-și ducă la bun sfârșit misiunea.

Doamna din imagini nu a fost prea încântată de controlul polițiștilor din sectorul 6. Femeia a intrat într-un magazin, fără certificatul verde. Oamenii legii au încercat să vorbească cu ea, însă fără nicio șansă.

Oamenii legii au fost în control, în piețe și magazine, pentru a vedea dacă masca de protecție este sau nu purtată și dacă este cerut și scanat codul QR. Nu mare le-a fost mirarea cand au descoperit că măsurile nu sunt respectate.

Într-un centru comercial, însă, polițiștii nu și-au putut termina controlul. La câteva minute de la intrarea…în magazin oamenii legii au fost nevoiți să iasă pe motiv că se află într-o proprietate privată.

Cei care nu respectă măsurile impuse de autorități riscă amenzi cuprinse înrre 500 și 2.500 de lei.

Verificările polițișilor s-au intensificat în ultimele săptămâni din cauza numărului mare de infectări. Astăzi, în Capitală, sau înregistrat 1 839 de cazuri noi de COVID-19.

Total
0
Shares
Total
0
Share