Viața lor se poate schimba - Focus Prima TV

Viața lor se poate schimba

În România există mii de copii pentru care viitorul este sumbru! Sunt copii proveniți din comunitățile sărace și
defavorizate ale țării, acolo unde accesul la educație se face mult mai greu…sau deloc. În ajutorul lor, a luat naștere o asociație a cărei misiune este să le ofere acestor copii șansa la o viață mai bună.

Așa au loc orele în centrul Wonder, un centru destinat copiilor cu dificultăți de învățare. Prin jocuri și muzică, cei 50 de copii înscriși reușesc să treacă peste tulburările comportamentale și emoționale pe care le au și să învețe din ce în ce mai bine.

Asociația FDP Protagoniști în Educație și-a început activitatea în urmă cu 25 de ani. De atunci le este sprijin
copiilor care provin din familii defavorizate. Pentru a preveni abandonul școlar, 120 de copii sunt înscriși la Școala Socială Sportivă din cadrul asociației.

Până acum, FDP Protagoniști în Educație a oferit servicii sociale, educaționale și sportive unui număr de peste 10 de mii de persoane din comunitățile sărace din țară.

Pentru a putea integra cât mai bine copii cerințe educaționale speciale în școli a fost creată platforma eduacces. Aceasta pune la dispoziția profesorilor resurse educaționale adaptate pentru elevi.

Iar povestea nu se oprește aici. Anul acesta, în Dâmbivița, peste 800 de persoane din familii defavorizate
vor fi sprijinite printr-un nou proiect al asociației

Pe langa cei 5 mii donatori, Asociația FDP Protagoniști in Educație mai are nevoie de încă 3 mii de
persoane care să li se alăture. Poți fi chiar tu acela! Printr-un simplu SMS cu textul AJUT la 8844 le poți oferi copiilor defravorizați serviciile educaționale și sociale gratuite de care au atât de multă nevoie.

Total
0
Shares
Total
0
Share