Violențe într-e locatari, după un incendiu izbucnit într-un bloc din București. Patru persoane, ridicate de poliție – Focus Prima TV

Violențe într-e locatari, după un incendiu izbucnit într-un bloc din București. Patru persoane, ridicate de poliție

Un incendiu puternic a izbucnit duminică într-un apartament de la etajul 6 al unui bloc de pe Șoseaua Colentina, din Capitală. Fumul degajat s-a văzut de la mare distanță. Imediat după stingerea incendiului, un scandal a început între locatarii blocului. Patru bărbați au fost încătușați și duși la audieri.

Imaginile au fost surprinse la scurt timp după primul apel la 112. Flăcările puteau stăpănire și pe balconul apartamentului de la etajul al 6-lea al imobilului, iar fumul dens se intindea peste tot bulevardul Colentina. Panica i-a cuprins la scurt timp pe toți cei din bloc, după ce fumul a inundat și casa scării.

Intervenție dificilă, cu 11 autospeciale

„Ieșea foarte mult fum, dar intervenția a fost rapidă. Lumea s-a speriat foarte tare. Este și o schelă în spate, pentru că se decopertează blocul și lumea a ieșit pe acolo”, a povestit o femeie.

„A bubuit dintr-odată și a ieșit un fum negru, imens, s-au mai auzit niște bubuituri, a început să cadă tencuială, pompierii s-au chinuit, au venit cu câte mașini au putut. Am sunat-o pe vecina mea să o scot afară din bloc că este exact lângă ea apartamentul care a luat foc”, a relatat o tânără.

Total
0
Shares
Total
0
Share