Virgil Popescu: Eu estimez, din aprilie, o temperare a preţului la gaz, care va duce şi la o temperare a preţului la energie electrică / Nu ne aşteptăm la o scădere a preţului la energie electrică la nivelul anului trecut, aşa ceva nu se mai poate - Focus Prima TV

Virgil Popescu: Eu estimez, din aprilie, o temperare a preţului la gaz, care va duce şi la o temperare a preţului la energie electrică / Nu ne aşteptăm la o scădere a preţului la energie electrică la nivelul anului trecut, aşa ceva nu se mai poate

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă, miercuri seară, că se aşteaptă, din aprilie încolo, la o scădere a preţului la gaz care va angrena şi o scădere a preţului la energie electrică. Ministrul precizează că aceasta este tendinţa mai ales că, pe timp de vară, consumul este mult redus. ”Nu ne aşteptăm la o scădere a preţului la energie electrică la nivelul anului trecut, aşa ceva nu se mai poate”, a mai afirmat ministrul. 

Ministrul Virgil Popescu a anunţat, miercuri seară, la Digi 24, că se face o evaluare în cursul lunii ianuarie pentru a se vedea tendinţa preţurilor în continuare.  

”Eu estimez, din aprilie încolo, o temperare a preţului la gaz natural, o scădere a preţului la gaz, care, evident, va duce şi la o temperare a preţului la energie electrică. Primăvara şi vara scade consumul, nu va mai fi aşa o presiune pe preţ”, a declarat ministrul. 

Total
0
Shares
Total
0
Share