Viscol pe Coasta de Est. Biden, blocat în Air Force One - Focus Prima TV

Viscol pe Coasta de Est. Biden, blocat în Air Force One

Viscolul a pus stăpânire pe coasta de est a Statelor Unite. Iar cantitatea impresionantă de zăpadă căzută în timp record dă bătăi de cap americanilor. Casele a peste 700 de mii de oameni au rămas fără energie electrică iar zeci de artere rutiere importante au fost blocate de nămeții uriași.

Capitala Washington DC a fost acoperită complet de zăpadă. Clădirea Casei Albe abia dacă se mai zărea din cauza viscolului puternic. În unele zone, stratul de omăt a atins o jumătate de metru. Oamenii încearcă să vadă partea bună a lucrurilor

Din cauza ninsorii abundente, Joe Biden a rămas blocat mai bine de o oră în aeronava prezidențială Air Force One. Revenea acasă după o scurtă vacanță, când scara de acces a celebrului avion a rămas blocată în nămeți

A nins și în Florida. Fenomenul a stârnit însă îngrijorare. În numai 12 ore, temperaturile de aici au coborât de la 24 de grade Celsius până sub limita înghețului.

Episodul de iarnă grea a adus și numeroase probleme. Sute de mii de oameni din Virginia și Maryland au rămas fără curent electric. De asemenea, au fost raportate numeroase cazuri în care șoferii au rămas captivi în propiile mașini. Totul din cauza viscolului puternic.

Total
0
Shares
Total
0
Share