Viscolul face ravagii în România. Detalii la Focus 18:00 – Focus Prima TV

Viscolul face ravagii în România. Detalii la Focus 18:00

Iarna s-a întors în forță în mai multe zone din țară! În Alba, Arad, Botoșani și Brașov traficul a fost îngreunat sau chiar oprit pe mai multe drumuri din cauza zăpezii viscolite sau a inundațiilor. Sunt în vigoare avertizările meteorologice de cod portocaliu și galben pentru ninsori, ger, polei și viscol în multe
zone ale țării.

Unul dintre cele mai afectate județe de vremea rea este Botoșaniul. Acolo, ninsoarea și viscolul au blocat mașini în trafic pe drumurile naționale, județene și locale. De fapt, mare parte din Moldova este sub zăpad. Drumarii au scos pe drumuri toate utilajele de deszăpeyire din dotare, în Neamț, Bacău, Iași și Suceava.

Peste 170 de utilaje au răspândit mai mult de 1700 de tone de materiale anti-derapante și pe Drumurile Naționale și autostrăzile din centrul țării, înclusiv în județul Brașov, după ce viscolul a acoperit tot.

Nici Doljul nu a scăpat de vitregiile naturii. Ninsoarea a acoperit mare parte din județ, iar vântul puternic a doborât copaci pe carosabil pe mai multe drumuri locale.

În județul Arad, vremea rea a adus potopul în zona localităților Almaș și Dieci, iar drumul județean este închis, după ce a fost inundat pe două porțiuni, iar stratul de apă a atins 25 de cm.

Traficul rutier a fost oprit pe patru drumuri din județele Alba, Arad și Botoșani din cauza zăpezii viscolite

Total
0
Shares
Total
0
Share