Vlad Voiculescu: Nu putem exclude intrarea Bucureștiului în carantină. Rata de infectare e mai mare decât cea oficială – Focus Prima TV

Vlad Voiculescu: Nu putem exclude intrarea Bucureștiului în carantină. Rata de infectare e mai mare decât cea oficială

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că nu exclude intrarea în carantină a Bucureștiului, în condițiile în care incidența pe ultimele 14 zile a depășit 5 la mia de locuitori.

Întrebat dacă Bucureștiul va intra în carantină, în condițiile în care sunt carantinate 14 localități din jurul Capitalei, ministrul a spus: „Nu putem exclude acest lucru, și după 6 la mie, și senzația mea e că vom ajunge acolo în câteva zile. Nicio măsură nu poate fi eliminată. O să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei și o să vedem de asemenea dacă așa cum s-a procedat până acum, cu felul acesta de carantinare, care lasă locuri libere, trebuie să continue”

Întrebat cum se va desfășura viața bucureștenilor, dacă va intra Capitala în carantină, Voiculescu a spus: „Aceleași măsuri cu care ne-am obișnuit, aceleași măsuri care se iau în carantină peste tot în țară”. Una dintre măsuri va fi „foarte probabil” declarația pe propria răspundere, a adăugat ministrul, răspunzând la întrebările jurnaliștilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share