Vladimir Voronin: Navalnîi este un angajat al serviciilor secrete străine. Putin ar trebui să acţioneze mai dur – Focus Prima TV

Vladimir Voronin: Navalnîi este un angajat al serviciilor secrete străine. Putin ar trebui să acţioneze mai dur

Ex-preşedintele Vladimir Voronin a declarat că nu sprijină acţiunile opozantului rus Aleksei Navalnîi. Potrivit lui, Aleksei Navalnîi este un angajat al serviciilor secrete străine, iar liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ar trebui să fie şi mai dur în raport cu protestararii care ies în stradă în sprijinul lui Navalnîi.

Întrebat cât de democratic acţionează Poliţia rusă care aplică forţa împotriva manifestanţilor, Vladimir Voronin a afirmat că „democraţia se demonstrează în ziua alegerilor”.  „Tu să ieşi şi să chemi lumea la răscoală, la răsturnarea Guvernului, asta-i democraţie? Asta-i anarhie şi asta trebuie pedepsit în orice ţară”, a afirmat Vladimir Voronin, la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, adăugând că protestatarii pro-Navalnîi ar fi violenţi în raport cu Poliţia şi nu invers. „Ei (menifestanţii) încalcă legea. Nu li s-a permis să facă aceste lucru”, a mai spus fostul şef de stat.

Total
0
Shares
Total
0
Share