Voiculescu a făcut şi face tot ce este posibil pentru suplimentarea numărului de paturi la ATI – Focus Prima TV

Voiculescu a făcut şi face tot ce este posibil pentru suplimentarea numărului de paturi la ATI

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii participa la conferinta de lansare a Brain Academy of Healthcare Management, prima scoala de business din Romania dedicata profesionistilor din sistemul de sanatate, in Bucuresti, marti, 29 noiembrie 2016. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat marţi seară că lipsa locurilor la ATI este o problemă complicată cu care se confruntă sistemul de sănătate, dar a subliniat că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a făcut şi face în continuare tot ce este posibil pentru suplimentarea numărului de paturi la terapie intensivă pentru pacienţii cu COVID-19 aflaţi în stare gravă.

“Practic, numărul de paturi pe ATI a fost într-o permanentă creştere, adică este o limită de sistem pe care o tot confruntăm şi pe care o tot depăşim de la o zi la alta, pentru că e important să fim mereu cu un pat peste numărul de cazuri. (…) A făcut tot ce putea să facă şi în continuare face lucrul acesta, aici nu cred că pune cineva la îndoială şi dedicaţia şi asumarea pe care Vlad Voiculescu o are faţă de această situaţie şi faţă de întreaga pandemie”, a declarat Dan Barna la Digi 24.

Acesta a reiterat importanţa respectării măsurilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, în condiţiile în care presiunea pe sistemul de sănătate este împinsă spre maximum în acest moment.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share