Vremea se schimbă radical. De la frig, la 30° C - Focus Prima TV

Vremea se schimbă radical. De la frig, la 30° C

Dacă în ultimele zile frigul ne-a cam zgribulit, pentru săptămâna viitoare meteorologii au vești bune. Scăpăm de temperaturile mici, cu mult mai scăzute decât ar fi normal la această dată.

Invitată la FOCUS, Alina Șerban, meteorolog ANM, a precizat ,,se încălzește pentru o perioadă scurtă de timp, această încălzire se va resimți mai ales duminică și luni, cu maxime până la 28 de grade. Miercuri, un nou front atmosferic care va traversa țara noastră va determina o nouă scădere a temperaturilor în mod deosebit în jumătatea de nord-vest a teritoriului. Vor fi ploi pe arii extinse și vor fi însoțite de descărcări electrice. Temperaturile se vor menține la un nivel normal pentru această perioadă, cu maxime de 25-26 de grade. Însă, vom avea veriații de la o zi la alta, iar spre weekendul viitor temperaturile vor crește din nou.

,,Pe parcursul săptămânii viitoare foarte puțin vor mai fi precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi foarte, iar stratul de zădapă depusă la înălțimi foarte înalte se va topi“, a mai spus Alina Șerban.

Total
2
Shares
Total
2
Share