Zeci de blocuri fără căldură și apă caldă. Nicușor Dan: A fost o decizie să se livreze sub parametri. Ne e frică să nu crape rețeaua. Mai multe detalii astăzi, la Focus 15:00 și Focus 18:00 – Focus Prima TV

Zeci de blocuri fără căldură și apă caldă. Nicușor Dan: A fost o decizie să se livreze sub parametri. Ne e frică să nu crape rețeaua. Mai multe detalii astăzi, la Focus 15:00 și Focus 18:00

Zeci de blocuri din sectoarele 1, 2, 4, 5 şi 6 ale Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii. Într-o declarație făcută la sediul Primăriei, Nicușor Dan spune că avariile sunt minore și vor fi rezolvate în această zi. Primarul susține că în multe alte zone ale Bucureștiului agentul termic este livrat sub parametri, însă a fost o decizie strategică.

Unele dintre blocuri sunt afectate de sâmbătă sau de duminică, iar altele de luni, însă sunt şi blocuri care au probleme cu încălzirea din 13 sau din 14 ianuarie. 

„Există două avarii minore care vor fi remediate azi”, a declarat Primarul General al Capitalei.

De asemenea, Termoenergetica anunță că sunt zeci de blocuri care figurează cu „parametri insuficienţi de furnizare a agentului termic”, fie numai pentru încălzire, fie şi pentru apă caldă. 

Total
0
Shares
Total
0
Share