Zeci de polițiști din Alba s-au înscris pentru a dona sânge. Tichetele de masă primite vor fi donate nevoiașilor – Focus Prima TV

Zeci de polițiști din Alba s-au înscris pentru a dona sânge. Tichetele de masă primite vor fi donate nevoiașilor

Persoane doneaza sange in cadrul evenimentului organizat de Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Untold in Piata Charles de Gaulle din Bucuresti, sambata, 24 iunie 2017. Donatorii prezenti la eveniment vor primi un bilet gratuit la festivalul Untold sau Neversea. Inquam Photos / Alexandru Busca

Zeci de poliţişti din Alba participă, de luni până miercuri, la o campanie de donare de sânge intitulată “Vrem să ajutăm!”, urmând ca tichetele de masă pe care aceştia le vor primi să fie folosite, în preajma sărbătorilor pascale, în sprijinul unor persoane aflate în dificultate.

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, zeci de poliţişti din Alba participă la o campanie de donare de sânge, organizată în contextul Zilei Poliţiei Române, care se marchează pe 25 martie.

“Perioada dificilă pe care o traversează omenirea din cauza pandemiei de coronavirus ne obligă la solidaritate. Aniversarea Poliţiei Române se desfăşoară, pentru al doilea an consecutiv, sub semnul misiunilor de protejare a vieţii. În perioada 22-24 martie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba participă la campania de donare de sânge intitulată ‘Vrem să ajutăm!'”, menţionează sursa citată.

Potrivit comunicatului, campania este organizată în semn de solidaritate faţă de persoanele care se află într-o situaţie medicală dificilă şi faţă de cadrele medicale care, de mai bine de un an de zile, îngrijesc bolnavii în condiţii speciale, generate de pandemia de coronavirus.

Şi-au exprimat dorinţa de a dona sânge aproximativ 50 de poliţişti, primii dintre aceştia făcând deja luni dimineaţa acest lucru.

“La această campanie umanitară s-au înscris, până acum, aproximativ 50 de poliţişti, iar tichetele de masă care sunt primite în schimbul donării de sânge vor fi folosite în cadrul unei campanii umanitare pe care o vom organiza în preajma sărbătorilor de Paşte, prin care vom încerca să-i ajutăm pe nevoiaşi”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan. 

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share