Zelenski acuză Rusia că a tras intenționat în centrala nucleară: "Acest stat terorist recurge acum la teroarea nucleară" - Focus Prima TV

Zelenski acuză Rusia că a tras intenționat în centrala nucleară: “Acest stat terorist recurge acum la teroarea nucleară”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat Rusia că a tras în mod intenționat în centrala nucleară de la Zaporijjia și a îndemnat liderii europeni să “se trezească acum” și să oprească forțele ruse “înainte ca acest lucru să devină un dezastru nuclear.”

Volodimir Zelenski a acuzat Moscova că recurge la “teroarea nucleară” şi că doreşte să repete dezastrul de la Cernobîl, după bombardarea centralei nucleară de la Zaporijie, care are şase reactoare şi este cea mai mare din Europa.

“Avertizăm pe toată lumea că nicio altă ţară cu excepţia Rusiei nu a tras vreodată asupra centralelor nucleare. Este prima dată în istoria noastră, prima dată în istoria omenirii. Acest stat terorist recurge acum la teroarea nucleară”, a susţinut Volodimir Zelenski într-o înregistrare video difuzată de preşedinţia ucraineană.

Total
0
Shares
Total
0
Share