14 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la persoane bănuite de furtul de produse electronice dintr-un depozit din Sectorul 3 - Focus Prima TV

14 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la persoane bănuite de furtul de produse electronice dintr-un depozit din Sectorul 3

Poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare 14 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal privind furtul de produse electronice dintr-un depozit situat în Sectorul 3, în luna ianuarie.

“Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane, pe baza unei înţelegeri prealabile, ar fi pătruns de mai multe ori în depozit, prin forţarea uşilor, sustrăgând produse electronice în valoare de aproximativ 140.000 de lei”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, marţi, AGERPRES.

În urma percheziţiilor efectuate, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 56 de ani, au fost depistaţi şi urmează a fi conduşi la audieri.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe şi mijloace de probă, precum şi aparatură electronică susceptibil a fi sustrasă din depozitul situat în Sectorul 3.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi dispuse măsuri legale. 

Total
0
Shares
Total
0
Share