Politica de confidențialitate – Focus Prima TV

Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Politica de confidenţialitate are drept scop furnizarea de informaţii cu privire la colectarea, utilizarea şi divulgarea către terţi a datelor cu caracter personal de către

S.C Clever Business Transilvania S.R.L.- cu sediul în  cu sediul în Cluj Napoca, str. Cetatii nr. 39, demisol 1, apt. 2, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J12/4411/2005, CUI RO18239966.

Confidenţialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislaţia privind protecţia datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de Directiva 95/46 / CE („GDPR”). Datele personale reprezintă orice informaţie referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulţi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.

Confidenţialitatea dvs.

Procesăm datele dvs. pentru a furniza conţinut sau reclame. Analizăm distribuţia acestui conţinut sau a acestor reclame pentru a obţine informaţii despre site-ul nostru. Împărtăşim aceste informaţii partenerilor noştri pe baza consimţământului şi a interesului legitim. Vă puteţi exercita dreptul de a consimţi sau de a vă opune unui interes legitim, pe baza unui scop specific de mai jos sau la un nivel de partener, în linkul sub fiecare scop. Aceste opţiuni vor fi raportate furnizorilor noştri participanţi la Cadrul de transparenţă şi consimţământ.

Această politică de confidenţialitate se referă la datele personale ale vizitatorilor Site-ului, altor persoane care ne contactează şi care ne vizitează şi ale reprezentanţilor acestora, potenţiali colaboratori şi colaboratori şi se aplică datelor colectate prin intermediul Site-ului, precum şi tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail, formularul de contact, concursuri, prin utilizarea Site-ului sau a altor contacte off-line. Această politică de confidenţialitate descrie:

  • Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm şi procesăm;
  • Scopurile pentru care colectăm şi folosim datele dvs. personale;
  • Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
  • Durata procesării acestor date;
  • Drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate şi modul în care le puteţi exercita;
  • Cui îi putem dezvălui datele personale.
A. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI ȘI MOTIVE PENTRU PRELUCRARE

În contextul interacţiunii dvs. cu primatv.ro, dvs., ca persoană fizică, puteţi face obiectul activităţilor de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Vă informăm că folosim datele dvs. personale în următoarele cazuri:

Dacă sunteţi vizitator al Site-ului:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. când vizitaţi Site-ul, pentru a procesa şi a răspunde întrebărilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, pentru a vă oferi mereu articole relevante, precum şi pentru a trimite newsletter-urile la care v-aţi abonat în timp ce vizitaţi site-ul nostru.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informaţiile solicitate în legătură cu activitatea şi produsele noastre, în special materiale jurnalistice. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., locaţia aproximativă (oraşul din care ne citiţi, de exemplu) şi adresa de e-mail.

De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a monitoriza traficul şi a îmbunătăţi conţinutul site-ului.

Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura funcţionarea corectă a site-ului nostru de internet, precum şi îmbunătăţirea acestuia.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora şi data accesării site-ului Internet şi adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

Utilizăm tehnologia cookie pe site-ul nostru, ceea ce ne permite să uşurăm experienţa dvs. de navigare, în scopuri statistice şi pentru îmbunătăţirea site-ului nostru web. De asemenea, folosim Google Analytics pentru a analiza informaţiile colectate de la vizitatorii site-ului şi serviciul One Signal pentru a trimite notificări în browser. Siteul foloseşte cookieuri publicitare Google Adsense / Google Ad Exchange şi Sulvo.

Aceste informaţii ne permit să înţelegem mai bine utilizatorii site-ului şi modul în care îl utilizează.

LISTA COOKIE-URILOR UTILIZATE DE ACEST SITE:

Un cookie este fişier text de mici dimensiuni utilizat de un site web care, – atunci când este vizitat de un utilizator – solicită browserului să-l stocheze pe dispozitivul dvs. pentru a păstra în memorie informaţii despre dvs., precum şi preferinţele dvs. de limbă sau informaţii de conectare. Aceste cookie-uri sunt setate de noi şi numite cookie-uri primare. De asemenea, folosim cookie-uri terţe – care sunt cookie-uri dintr-un domeniu diferit de domeniul site-ului web pe care îl vizitaţi – pentru a sprijini eforturile noastre de publicitate şi marketing. Mai precis, folosim cookie-uri şi alte tehnologii de urmărire în următoarele scopuri:

Tehnologii de tip Cookie strict necesare

Aceste fisiere sunt strict necesare pentru functionarea website-ului, inclusiv cele pentru salvarea/procesarea optiunilor exprimate de dvs. cu privire la Tehnologii de tip Cookie. Acestea nu necesita acordul dumneavoastra pentru plasare/accesare si nu pot fi dezactivate.

Asigurarea funcţionalităţilor website-ului

Aceste fişiere permit website-ului să ofere funcţionalităţi sporite şi personalizate, de exemplu reţinerea preferinţelor personale cu ocazia navigării şi a datelor de logare, rularea de videoclipuri sau posibilitatea de live chat. Acestea pot fi adăugate de noi sau de furnizori terţi ale căror servicii le-am adăugat pe paginile noastre (Vendor-i). Dacă nu permiteţi plasarea/accesarea acestor fişiere, este posibil ca unele sau toate aceste servicii să nu funcţioneze corect. Selectarea opţiunii generale Activ (DA) pentru acest scop implică inclusiv acordul dvs. pentru plasare/accesare de informaţii, prin Tehnologii de tip Cookie, de către toţi Vendor-ii din lista de mai jos, cu excepţia situaţiei în care optaţi cu Inactiv (NU) pentru unii Vendor-i, în mod individual, în lista generală de Vendori, pe care o regăsiţi la secţiunea “Confidenţialitatea dvs.”.

  • Furnizarea tehnică a reclamelor sau conţinutului
    • Dispozitivul dvs. poate primi şi trimite informaţii care vă permit să vizualizaţi şi să interacţionaţi cu reclamele şi conţinutul.
  • Asigurarea securităţii, prevenirea fraudei şi depanare
    • Datele dvs. pot fi utilizate pentru a monitoriza şi preveni activitatea frauduloasă şi pentru a asigura funcţionarea corespunzătoare şi sigură a sistemelor şi proceselor.

Măsurare şi analiză

Aceste fişiere ne permit să contorizăm vizitele şi sursele de trafic, astfel încât să putem măsura şi îmbunătăţi performanţa website-ului nostru. Acestea ne ajută să cunoaştem cele mai populare sau mai puţin populare pagini şi să vedem cum se deplasează vizitatorii în cadrul website-ului. Dacă nu permiteţi plasarea/accesarea acestor fişiere, nu vom şti când aţi vizitat website-ul nostru şi nu vom putea să-i monitorizăm performanţa. Selectarea opţiunii generale Activ (DA) in coloana de Consimtamant pentru acest scop implică inclusiv acordul dvs. pentru plasare/accesare de informaţii, prin Tehnologii de tip Cookie, de către toţi Vendor-ii din lista de mai jos, care prelucreaza date in temeiul Consimtamantului, cu excepţia situaţiei în care optaţi cu Inactiv (NU) pentru unii Vendor-i, în mod individual, în lista generală de Vendori, pe care o regăsiţi la secţiunea “Confidenţialitatea dvs.” In mod separat, in cadrul Scopului « Masurare si Analiza » exista un sub-Scop de prelucrare, Măsurarea performanţei conţinutului, in cazul caruia unii Vendor-i prelucreaza date in temeiul Interesului Legitim, iar alti Vendor-i in temeiul Consimtamantului. In cazul prelucrarilor pe baza de Consimtamant, procedura este similara celei descrise mai sus. In cazul prelucrarilor pe baza de Interes Legitim, optiunea generala este prebifata Activ (DA) pentru a va informa cu privire la plasarea/accesarea de informaţii, prin Tehnologii de tip Cookie, de către toţi Vendor-ii din lista care prelucreaza date in temeiul Interesului Legitim, cu excepţia situaţiei în care optaţi cu Inactiv (NU) pentru unii Vendor-i, în mod individual, în lista generală de Vendori, pe care o regăsiţi la secţiunea “Confidenţialitatea dvs.” Puteti sa va exprimati dreptul de opozitie la astfel de prelucrari de date bazate pe Interes Legitim, in cazul in care considerati ca interesele sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale dvs. prevaleaza asupra interesului acelui Vendor, prin debifarea optiunii in coloana de Interes Legitim.

  • Măsurarea performanţei conţinutului

Performanţa şi eficienţa conţinutului pe care îl vedeţi sau cu care interacţionaţi pot fi măsurate.

  • Conectarea mai multor dispozitive

Se poate stabili că mai multe dispozitive aparţin dvs. sau reşedinţei dvs. în sprijinul unuia sau mai multor scopuri.

  • Primirea şi utilizarea caracteristicilor dispozitivului trimise automat pentru identificare

Dispozitivul dvs. poate fi deosebit de alte dispozitive pe baza informaţiilor pe care le trimite automat, cum ar fi adresa IP sau tipul de browser.

Publicitate ţintită (targetată)

Aceste fişiere sunt adăugate pe website-ul nostru de către partenerii noştri furnizori de publicitate (Vendor-i). Acestea pot fi utilizate de aceste companii pentru a vă crea un profil al intereselor dvs. şi pentru a vă afişa anunţuri publicitare adaptate intereselor şi comportamentului dumneavoastră, inclusiv pe alte website-uri. Acestea funcţionează prin identificarea unică a browser-ului şi a dispozitivului dumneavoastră. Dacă nu permiteţi plasarea/accesarea acestor fişiere, vi se va afişa publicitate neadaptată la profilul dumneavoastră. Selectarea opţiunii generale Activ (DA) pentru acest scop implică inclusiv acordul dvs. pentru plasare/accesare de informaţii, prin Tehnologii de tip Cookie, de către toţi Vendor-ii din lista de mai jos, cu excepţia situaţiei în care optaţi cu Inactiv (NU) pentru unii Vendor-i, în mod individual, în lista generală de Vendori, pe care o regăsiţi la secţiunea “Confidenţialitatea dvs.”.

Google

  • Aplicarea cercetărilor de piaţă pentru a genera informaţii despre audienţă

Cercetarea de piaţă poate fi utilizată pentru a afla mai multe informaţii despre publicul care vizitează site-urile/aplicaţiile şi vizualizează reclamele.

  • Măsurarea performanţei reclamelor

Performanţa şi eficienţa reclamelor pe care le vedeţi sau cu care interacţionaţi pot fi măsurate.

  • Selectarea reclamelor personalizate

Reclamele personalizate vă pot fi afişate pe baza unui profil despre dvs.

  • Crearea unui profil de reclame personalizate

Un profil poate fi construit despre dvs. şi interesele dvs. pentru a afişa reclamele personalizate care sunt relevante pentru dvs.

  • Selectarea reclamelor de bază

Reclamele vă pot fi afişate pe baza conţinutului pe care îl vizualizaţi, a aplicaţiei pe care o utilizaţi, locaţiei dvs. aproximative sau tipului dispozitivului dvs.

  • Dezvoltarea şi îmbunătăţirea produselor

Datele dvs. pot fi utilizate pentru a îmbunătăţi sistemele şi software-ul existente şi pentru a dezvolta noi produse.

  • Stocarea şi/sau accesarea informaţiilor de pe un dispozitiv

Modulele cookie, identificatorii de dispozitive sau alte informaţii pot fi stocate sau accesate de pe dispozitivul dvs. în scopurile prezentate.

Selectarea conţinutului personalizat

Conţinutul personalizat vă poate fi afişat pe baza unui profil despre dvs.

  • Crearea unui profil de conţinut personalizat

Un profil poate fi construit despre dvs. şi interesele dvs. pentru a afişa conţinutul personalizat care este relevant pentru dvs.

  • Potrivirea şi combinarea surselor de date offline

Datele din surse de date offline pot fi combinate cu activitatea dvs. online în sprijinul unuia sau mai multor scopuri.

Reţele de socializare

Aceste fisiere sunt plassate/accesate de o serie de servicii de retele de socializare pe care le-am adaugat pe website, pentru a permite urmarirea comportamentului dvs. pe website-urile accesate si corelarea acestor date cu cele aferente contului din reteaua de socializare respectiva sau cu alte date, in scopul construirii unui profil al intereselor dvs. si utilizarii acestora in scop de publicitate sau personalizare a continutului; in plus, aceste fisiere va permit distribuirea continutului catre prietenii si retelele dvs. Acest lucru poate afecta continutul si mesajele pe care le vedeti pe alte website-uri pe care le vizitati. Daca nu permiteti plasarea/accesarea acestor fisiere, este posibil sa nu puteti utiliza sau vizualiza aceste instrumente de distribuire. Selectarea optiunii generale Activ (DA) pentru acest scop implica inclusiv acordul dvs. pentru plasare/accesare de informatii, prin Tehnologii de tip Cookie, de catre toti Vendor-ii din lista de mai jos, cu exceptia situatiei in care optati cu Inactiv (NU) pentru unii Vendor-i, in mod individual

Date precise de geolocaţie şi identificarea prin scanarea dispozitivului

Se pot utiliza datele precise de geolocaţie şi informaţiile despre caracteristicile dispozitivului.

  • Scanarea activă a caracteristicilor dispozitivului pentru identificare

Dispozitivul dvs. poate fi identificat pe baza unei scanări a combinaţiei unice de caracteristici ale dispozitivului dvs.

  • Utilizarea unor date precise de geolocaţie

Datele dvs. de geolocaţie precise pot fi utilizate pentru susţinerea unuia sau mai multor scopuri. Aceasta înseamnă că locaţia dvs. poate fi exactă în limita câtorva metri.

B. PUNEREA LA DISPOZIȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs., Primatv vă solicită să furnizaţi toate categoriile de date cu caracter personal de care avem nevoie în scopurile menţionate anterior, deoarece altfel nu vom putea să ne desfăşurăm activitatea.

Dacă furnizaţi Primatv datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicaţi înainte de această dezvăluire modalitatea în care Primatv intenţionează să proceseze datele personale, aşa cum este descris în această Politică de Confidenţialitate.

C. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Deşi, de regulă, nu vom dezvălui datele dvs. personale unor terţe părţi, putem:

– dacă este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanţă, numai prin aplicaţii securizate, unor terţe părţi, cum ar fi partenerii comerciali ai Primatv, care acţionează în calitate de procesatori de date pentru şi în numele Primatv (de exemplu, pentru hosting, IT, servicii de contabilitate, servicii de procesare a platilor, consilieri juridici şi financiari, furnizori sau prestatori de servicii care oferă asistenţă la expediere), cu care Primatv a încheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementările UE şi de reglementările naţionale. Vom transfera datele unor terţe părţi exclusiv în măsura necesară pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate şi prelucrate.

  • dezvălui datele pentru a ne conforma legii sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanţe sau a unei alte autorităţi legale, cum ar fi un mandat sau o citaţie. Primatv ar putea, de asemenea, să împărtăşească informaţiile cu bună-credinţă în cazul în care considerăm că este necesar să prevenim sau să gestionăm fraude sau să protejăm Primatv.
  • dacă este necesar, să dezvăluie date cu caracter personal relevante autorităţilor competente, în contextul furnizării serviciilor pe care le-aţi solicitat de la noi.
D. DURATA PROCESĂRII

Intenţionăm să păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului încheiat cu dvs., precum şi după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne şi cu obligaţiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui acord, astfel de date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate sau a oricărei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de păstrare a înregistrărilor sau autorităţile publice. Imediat după încheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie să fie:

  • şterse sau distruse în siguranţă;
  • sau transferate într-o arhivă (cu excepţia cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind păstrarea înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate şi utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi şterse imediat dacă vă dezabonaţi de la serviciul nostru de newsletter.

E. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

– dreptul de accesare – vă permite să obţineţi confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi şi, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activităţi de prelucrare;

– dreptul de rectificare – vă permite sa obtineti de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor dvs. cu caracter personal inexacte care va privesc, avand astfel dreptul sa obtineti completarea datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare;

– dreptul de ştergere / „dreptul de a fi uitat” – vă permite să obţineţi ştergerea datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate sau v-ati retras consimtamantul atunci cand prelucrarea avea ca temei consimtamantul Dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal, etc.);·

– dreptul de restricţionare – vă permite să obţineţi restricţionarea procesării datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestaţi exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);

– dreptul de a vă opune – vă permite să vă opuneţi prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condiţiile şi limitele stabilite de lege;· dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiţi datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-aţi furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obişnuit şi care poate fi citit în mod automat sau să transmiteţi aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucuroşi să asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Puteţi să vă exercitaţi în mod liber şi în orice moment drepturile dvs. menţionate mai sus şi să aflaţi mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de operator de date, o solicitare scrisă la dpo@primatv.ro

De asemenea, aveţi dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal. Vă încurajăm să ne contactaţi imediat dacă consideraţi că datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fără consimţământ. Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atenţie şi să adresăm întrebările pe care le aveţi în cel mai scurt timp posibil.

F. SECURITATE

Ca parte a administrării site-ului nostru, am luat măsuri tehnice şi organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, achiziţionarea sau accesul, manipularea intenţionată sau accidentală, accesul terţilor, ştergerea şi modificarea.

Veţi fi notificat cu privire la o încălcare a securităţii datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepţia cazului în care un funcţionar competent determină că notificarea ar împiedica o investigaţie penală sau ar aduce prejudicii securităţii naţionale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucţiunilor funcţionarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securităţii datelor.

G. MODIFICĂRI

Această politică de confidenţialitate intră în vigoare începând cu 25 mai 2018. Această politică de confidenţialitate poate fi actualizată.

Când vom face acest lucru, vom posta aceste modificări pe site-ul nostru, astfel încât să aveţi întotdeauna acces la detalii despre informaţiile pe care le colectăm, cum şi în ce circumstanţe le utilizăm şi dacă este cazul, le dezvăluim. Orice astfel de modificare, materială sau de altă natură, va intra în vigoare în termen de 10 zile de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dacă, în orice moment, decidem să folosim datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea declarată în momentul colectării lor, vă vom notifica prin e-mail. Veţi avea posibilitatea de a alege dacă putem sau nu să vă folosim datele în acest mod diferit. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de confidenţialitate conform căreia datele au fost colectate.

H. ALTE SITE-URI WEB

Site-ul nostru conţine linkuri către alte site-uri web. Această politică de confidenţialitate se aplică numai în cazul acestui Site, astfel încât, atunci când vă conectaţi la alte site-uri web, trebuie să citiţi propriile politici de confidenţialitate.

I. INFORMAȚII DE CONTACT

Aveţi întrebări referitoare la protecţia datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la pagina noastră de internet?

Nicio problema, vă ajutăm cu placere.

  • dpo@primatv.ro

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării dvs. fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informaţiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu excepţia cazului în care solicitaţi în mod expres transmiterea în scris.

În cazul în care doriţi să eliminaţi fişierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. şi să configuraţi browserul dvs. web astfel încât să refuze fişiere de tip cookie, puteţi să utilizaţi setările privind preferinţele din browser-ul dvs. web. Puteţi găsi setările de navigare referitoare la fişiere de tip cookie în meniurile „Opţiuni”, „Instrumente” sau „Preferinţe” din browserul web pe  care îl utilizaţi. Pentru a obţine mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul browserelor dvs. Mai jos sunt scurtături pentru a realiza aceste acţiuni în cele mai populare astfel de browsere:

  • Setări cookies în Internet Explorer – Internet Explorer;
  • Setări cookies în Firefox – Firefox;
  • Setări cookies în Chrome – Chrome;
  • Setări cookies în Safari – Safari;
  • Setări cookies în Edge – Edge;
  • Setări cookies în Opera – Opera.