4 accidente grave, 1 mort și 15 răniți – Focus Prima TV

4 accidente grave, 1 mort și 15 răniți

Accidente pe bandă rulantă în ultimele ore pe șoselele României. Un bărbat a murit și alte 15 persoane au ajuns la spital, în urma a 4 accidente grave care au avut loc în tot atâtea localități din țară. Trei dintre răniți se zbat între viață și moarte.

Drumul dinspre Târgoviște spre București a fost blocat, în această dimineață, după ce un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu alte două autoturisme. Accidentul a avut loc pe DN 71, la Moara Nouă, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de Ambulanță, SMURD și descarcerare.

Cinci persoane, toate din autoturismele implicate în carambol, au avut nevoie de descarcerare. Au fost extrase de pompieri, preluate de echipajele de ambulanță SMURD și SAJ și transportate la UPU Târgoviște. În microbuz, din fericire, nimeni nu a pățit nimic.

Șoferul vinovat va trebui să plătească, acum, în fața legii.

Grav accident și în orașul Balș, din județul Olt. Un tânăr de 19 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a intrat cu autoturismul în zidul unei case. Șoferul a pierdut controlul, cel mai probabil din cauza vitezei, a lovit gardul unei proprietăţi, pe care l-a pus jos, şi s-a oprit cu maşina în zidul casei. Un paramedic aflat în timpul liber i-a oferit primele îngrijiri medicale victimei, pana la sosirea unei ambulanțe. Tânărul a fost transportat în stare inconștiență la spitalul de Urgență din Craiova.

În localitatea argeșeană Cotmeana, un bărbat a murit, iar alte 4 persoane au scăpat cu răni grave, după ce mașina în care se aflau a sărit efectiv prin aer de pe șosea într-o râpă adâncă, de aproape 20 de metri. Inițial, toți cei 5 ocupanți ai autoturismului s-au autoevacuat, medicii de pe ambulanțele trimise la fața locului acordându-le primul ajutor. Răniții au fost apoi transportați la spital pentru investigații. Din nefericire, din cauza rănilor foarte grave, unul dintre aceștia, șoferul, a decedat câteva ore mai târziu. Polițiștii argeșeni au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală.

Total
0
Shares
Total
0
Share