40.000 de lei, furați din locuința unor bătrâni în timp ce erau plecați de acasă - Focus Prima TV

40.000 de lei, furați din locuința unor bătrâni în timp ce erau plecați de acasă

Membri ai Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual protesteaza joi 16 Martie 2017, in fata ministerului Muncii din Bucuresti, ca urmare a nemultumirilor sindicalistilor, privind nerespectarea legii si de neaplicarea corecta a salarizarii in Ministerul de Interne. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

Poliţiştii cercetează furtul unei sume de 40.000 de lei din locuinţa unor oameni în vârstă din satul Copalnic Deal, a informat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Anca Pop.

“La faţa locului, poliţiştii au identificat apelanta la numărul 112, o femeie de 79 ani din Copalnic Deal, care a relatat faptul că, în timp ce a plecat de la domiciliu împreună cu soţul ei, în jurul orei 8,30, la un teren situat la o distanţă de aproximativ 150 de metri de locuinţă, persoane necunoscute au pătruns în imobil de unde au sustras o sumă importantă de bani, respectiv 40.000 lei”, a spus Anca Pop.

Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de o echipă complexă, alături de care a participat şi un cuplu chinotehnic, format dintr-un conductor câine şi un câine de urmă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share