61 de pasageri din aproape 600 din Africa de Sud, testați pozitiv la Amsterdam. Autoritățile verifică dacă e vorba de varianta Omicron - Focus Prima TV

61 de pasageri din aproape 600 din Africa de Sud, testați pozitiv la Amsterdam. Autoritățile verifică dacă e vorba de varianta Omicron

61 din cei aproape 600 de pasageri veniți cu două zboruri din Africa de Sud au fost testaţi pozitiv cu COVID-19 vineri, la sosirea pe aeroportul din Amsterdam, a anunţat sâmbătă autoritatea sanitară olandeză. În prezent sunt analizate rezultatele pentru a vedea dacă este vorba de noua variantă a virusului, Omicron.

„Momentan ştim că 61 de rezultate sunt pozitive, iar 531 negative”, a anunţat autoritatea sanitară olandeză (GGD), potrivit AFP și Reuters, preluate de Agerpres.

Pasagerii testaţi pozitiv au fost plasaţi în carantină într-un hotel în apropiere de Aeroportul Amsterdam-Schipol.

Aproximativ 600 de pasageri au ajuns vineri pe Aeroportul Amsterdam-Schipol cu două zboruri KLM din Africa de Sud şi au fost testaţi mai multe ore din cauza temerilor privind noua variantă a virusului, considerată „îngrijorătoare” de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Total
0
Shares
Total
0
Share