A dat-o în gard – Focus Prima TV

A dat-o în gard

A băut atât de mult că a uitat chiar și unde locuiește. Din păcate protagonistul știrii următoare se afla și la volan. A confundat curtea sa cu cea a vecinului și a intrat direct prin gardul de fier forjat. Alături de el în mașină se mai aflau încă două persoane. Din fericire, toată gașca veselă a scăpat cu bine.

Deși consumase din belșug alcool, bărbatul din imagini a ajuns în atenția poliției doar după ce a dat cu mașina în gard. La propriu. Plecase de la Câmpulung către casă, o comună din Argeș aflată la 10 kilomtri de oraș. Când a ajuns aproape de locuința sa, iar locurile i s-au părut familiare, a vrut să intre în curte direct cu masina. A nimerit însă gardul vecinului.

După lungi parlamentări, polițiștii sosiți la fața locului l-au convins să îi însoțească la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În mașină, alături de șoferul bine aghezmuit se mai aflau încă 2 persoane. Și-au riscat viața și doar norocul a făcut să scape doar cu câte zgârieturi.

Rezultatul probelor biologice vor face parte din dosarul deschis de polițiști pe numele bărbatului pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Total
0
Shares
Total
0
Share