A doua seară de proteste, la Târgovişte. S-a încins hora şi tinerii au chiuit – Focus Prima TV

A doua seară de proteste, la Târgovişte. S-a încins hora şi tinerii au chiuit

Peste 200 de persoane au protestat, pentru a doua seară consecutiv, pe Platoul Prefecturii din Târgovişte. Oamenii sunt nemulţumiţi, ca mulţi alţi români, de restricţiile de circulaţie şi de obligativitătea purtării măştii de protecţie.

Protstatarii au adus pe platou o boxă şi după ce au mărşăluit pe străzi au încins o horă şi au chiuit, sub privirile jandarmilor.     Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa anunţă că permanent, pe timpul desfăşurării acestei manifestaţii, echipele de dialog ale inspectoratului au adus la cunoştinţa participanţilor prevederile legale în vigoare, precum şi consecinţele legale ale nerespectării acestora.  

„Protestul a fost unul spontan şi s-a desfăşurat în mod paşnic, fără incidente, iar până în prezent nu au fost aplicate sancţiuni. În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea şi sancţionarea tuturor persoanelor care au încălcat legea. Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă sanitară. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa va asigura în continuare condiţiile de siguranţă pentru exercitarea dreptului constituţional la liberă exprimare şi va urmări permanent respectarea de către participanţi a prevederilor legale”, ase arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.

Total
0
Shares
Total
0
Share