A încercat să îi împingă în fața metroului - Focus Prima TV

A încercat să îi împingă în fața metroului

Polițiștii a pus capăt astăzi unei situații revoltătoare la metroul bucureșten. Au identificat și au reținut o femeie care ar fi încercat să împingă mai mulți oameni în fața garniturilor în mișcare. Autoritățile au intrat în alertă după ce mai mulți oameni au descris întâmplările incredibile pe o rețea socială. Acum, individa a fost internată într-un spital de psihiatrie.

Pe grupurile de pe Facebook întâmplarea a stârnit rumoare. Numărul măruriilor cu privire la femeia cu o cruce în mână care agresează călătorii s-au înmulțit. Iată doar una dintre acestea:

Când eram pe peron la Lujerului, femeia a încercat să mă împingă. Eu initial nu am realizat asta pentru ca vorbea
non stop cu mine, eu avand castile in urechi, nu mi am dat seama. Am realizat ce voia sa faca atunci cand am
vazut o incercand sa o impinga pe o fată cu ajutorul crucii pe care o tinea în mână. Femeia vorbeste singură, țipă si înjură în metrou. Începuse să planga si tinea non stop cu forta acea cruce maro in mana.

Alertați de postările din online, politistii au identificat femeia suspectă. Acum ea se află într-un spital psihiatric. Evaluare medicală va stabili ce încadrare juridică vor primi faptele sale. Nu este însă prima dată când călătorii de la metroul bucureșten se confruntă cu asemenea situații. În urmă cu 4 ani, o fată de 25 de ani a fost împinsă în fața metroului de o femeie cu grave probleme psihice. Victima a murit pe loc. Tot de atunci datează și ideea montării unor panouri de protecție în stațiile Metrorex, la fel ca în alte capitale europene. Proiectul a murit însă în fașă. Nici măcar într-o singură stație de metrou nu există dispozitive care să separe peronul de liniile trenului.

Total
10
Shares
Total
10
Share