A murit bucătarul care a ajuns în comă după o petrecere cu poliţişti. Chef Florin Dumitrescu a sărit în ajutorul său – Focus Prima TV

A murit bucătarul care a ajuns în comă după o petrecere cu poliţişti. Chef Florin Dumitrescu a sărit în ajutorul său

Cunoscutul chef Adrian Pop a murit în cursul serii de marţi, la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Acesta a ajuns la spital în stare gravă după ce a participat la o petrecere cu poliţişti.

Echipa de medici condusă de celebrul neurochirurg Ştefan Florian nu mai putut să facă nimic pentru a-l ajuta pe Adrian Pop. ”Din păcate starea lui a fost una critică”, a spus profesorul Florian, pentru Foaia Transilvană.

Într-un comunicat emis de Poliţia Cluj se arăta că medicii legişti au susţinut că traumatismul cranio-cerebral suferit ar fi putut fi cauzat de o cădere. Familia suspectează că ar fi fost agresat.  A fost găsit leşinat în faţa localului  Adrian Pop a ajuns la Urgenţe în 7 martie, în jurul orei 3 dimineaţa, după ce a participat la o petrecere într-un local din comuna clujeană Apahida. Evenimentul a fost ocazionat de ziua de naştere a unui poliţist de la postul de poliţie Apahida. 

„În apropierea unui local public situat pe strada Libertăţii, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconştienţă. Echipajul deplasat la faţa locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical şi transportat la o unitate de specialitate”, a precizat Poliţia Cluj. De asemenea, aceeaşi sursă a precizat că au început verificările cu privire la participarea a doi poliţişti la petrecerea respectivă, care a încălcat interdicţiile impuse în perioada stării de alerta. 

Total
0
Shares
Total
0
Share