Accident grav, copil proiectat prin geam – Focus Prima TV

Accident grav, copil proiectat prin geam

Un copil de numai un an și jumătate și mama acestuia au zburat efectiv prin geam după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un tir. Accidentul înfiorător a avut loc astăzi într-o intersecție…considerată… “blestemată”, de pe Drumul ațional 72, din Dâmbovița. Din fericire, atât mama cât și copilul au scăpat cu răni ușoare.

Accidentul s-a produs într-una dintre cele mai periculoase intersecții din județul Dâmbovița, cunoscută sub numele de “la Nisipuri” sau “Intersecția blestemată”. Pe imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum mașina în care se aflau mama și fiul ei se izbește de un
tir, după ce a evitat o alta care a ieșit din intersecție fără să se asigure. În momentul impactului, femeia și copilul sunt aruncați din vehicul, deoarece niciunul nu era asigurat pe bancheta din spate unde se aflau. Șoferul de tir nu a avut cum să evit coliziunea.

Atât femeia și copilul, cât și șoferul mașinii în care aceștia se aflau, au ajuns la spital. Din fericire, cei doi sunt acum în afara pericolului.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului. În urmă cu doar trei zile, în aceeași zonă, două mașini s-au ciocnit, deși vizibilitatea este mare, din cauza unui șofer care a intrat n intersecție fără să se asigure.

Total
0
Shares
Total
0
Share