Accident în curba morții – Focus Prima TV

Accident în curba morții

Accidentele s-au ținut lanț weekendul acesta! La ieșirea de pe autoatsrada A1, un șofer a intrat cu viteză în curba morții și s-a răsturnat cu mașina. Cu viață au scăpat și 4 tineri din Olt care s-au răsturnat cu mașina într-un șant.

Șoferul acestei mașini, un bărbat din Vâlcea, a intrat cu viteză în curba morții, aflată la ieșirea de pe autostrada A1, în dreptul Piteștiului. A pierdut controlul volanului, s-a lovit de o bordură și s-a răsturnat pe șosea. Alături de el, în mașină, se mai aflau soția, fiica și prietenul acesteia. Doar o minune a făcut ca toți patru să scape cu viață!

A fost nevoie, însă, de echipajul de descarcerare pentru a fi scoși dintre fiarele mașinii.

Cu viață au scăpat și 4 tineri din Craiova care s-au răsturnat cu mașina într-un șanț. Din autoturism a rămas doar un maldăr de fiare! Cei care se aflau în mașină aveau vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. Echipajele de prim ajutor au găsit una dintre victime în stare de inconștiență. Au transportat-o la
spital, acolo unde a fost stabilizată. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Total
0
Shares
Total
0
Share