Accidente în lanț, în Teleorman – Focus Prima TV

Accidente în lanț, în Teleorman

Două tragedii au avut loc, în ultimele ore, pe șoselele din Teleorman. Astfel, între localitățile Alexandria și Furculești, pe DN 52, doi oameni au murit după ce autoturismele în care se aflau s-au izbit frontal. Alte cinci victime au rezultat în urma unei coliziuni de pe E70, în localitatea Peretu.

Trei mașini au fost implicate în accidentul de pe Drumul Național 52, dintre localitățtile Alexandria și Furculești. Două dintre ele s-au lovit frontal, iar cea de-a treia a ieșit în afara carosabilului, după ce a evitat impactul în ultimul moment. Coliziunea violentă a dus la moartea pe loc a celor doi șoferi, în ciuda eforturilor medicilor de pe Ambulanță. Cea de-a treia victimă, o fată de 16 ani, conștientă și cooperantă, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Bucuresti, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Șoferul mașinii în care se afla adolescenta de 16 ani era un jandarm din Olt, în vârstă de 21 de ani, care se îndrepta spre casă. De vină pentru tragedie, spun anchetatorii, ar fi celălalt conducător auto, un bărbat de 45 de ani, care a pierdut controlul direcției din cauza vitezei excesive.

La doar 40 de kilometri distanță și câteva zeci de minute mai târziu, tot în Teleorman, dar pe Drumul European 70, în localitatea Peretu, a avut loc un alt accident rutier grav. În urma impactului violent, cinci oameni au avut de suferit, 4 dintr-o mașină și șoferul celeilalte, care era încarcerat și inconștient, dar cu semne vitale. Toate victimele au fost transportate la spital cu multiple traumatisme. Polițiștii teleormăneni încearcă, acum, să afle cum s-au petrecut cele două accidente.

Total
0
Shares
Total
0
Share