Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi şi-a dat demisia de la Viitorul şi de ce a decis să vândă acţiuni – Focus Prima TV

Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi şi-a dat demisia de la Viitorul şi de ce a decis să vândă acţiuni

Gică Hagi a decis în vară să demisioneze de pe banca tehnică a Viitorului, echipă cu care a câştigat campionatul în sezonul 2016/2017.

Cel supranumit “Regele” a explicat motivul pentru care a luat această decizie şi a dezvăluit ce proiect de viitor are la echipa pe care o patronează.

“Eu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am luat-o de la zero și în zece ani mi-am îndeplinit toate obiectivele. Trebuia să ies de pe bancă și să creez un nou proiect. Vreau un nou proiect pentru următorii zece ani. Sper să fie la un nivel mai bun”, a declarat Gică Hagi, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

“Trebuie să fiu concret cu dumneavoastră, fiindcă ne vom vedea peste o altă perioadă și o să-mi scoateți declarațiile. Dacă nu vom crește, eu n-o să mai fiu pe bancă! Avem angajați foarte mulți, costuri foarte mari, avem departamente construite bine. Încercăm să fim organizați. Nu suntem la un nivel mare. Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el și eu îmi văd de ale mele.”, a mai afirmat Gică Hagi.

Total
0
Shares
Total
0
Share