Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Roşu, a demisionat din funcţie pe fondul tensiunilor din Valea Jiului – Focus Prima TV

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Roşu, a demisionat din funcţie pe fondul tensiunilor din Valea Jiului

news.ro

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Roşu, a demisionat din funcţie în urma discuţiilor purate vineri cu ministrul Energiei Virgil Popescu. Roşu s-a declarat ”vinovat” pentru că minerii nu şi-au primit drepturile salariale şi alte plăţi restante.

Potrivit presei locale din judeţul Hunedoara, în cadrul discuţiilor purtate vineri, cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, administratorul special al CEH, Cristian Roşu, a demisionat din funcţie lăsând astfel un vid de conducere în cadrul producătorului hunedorean de energie, deoarece în lipsa lui nimeni nu poate semna actele necesare funcţionării societăţii.

Cristian Roşu i-ar fi transmis ministrului Energiei că el este “vinovat” de neplata salariilor şi a unor plăţi restante, dar şi de tot ceea ce se întâmplă la Complexul Energetic Hunedoara.

Total
0
Shares
Total
0
Share