Agenţia Europeană a Medicamentelor a fost ținta hackerilor chiar înainte de a aproba vaccinurile anti-Covid – Focus Prima TV

Agenţia Europeană a Medicamentelor a fost ținta hackerilor chiar înainte de a aproba vaccinurile anti-Covid

Agenţia Europeană a Medicamentelor (EMA) a fost vizată, miercuri, de un atac cibernetic, anunţă instituţia, într-un comunicat postat pe site-ul oficial. EMA efectuează în prezent proceduri pentru a aproba utilizarea pe scară largă a vaccinurilor anti-Covid

“Agenţia Europeană a Medicamentelor a fost vizată de un atac cibernetic. Agenţia a lansat imediat o investigaţie totală, în cooperare strânsă cu autorităţile şi cu alte entităţi relevante”, a comunicat instituţia. 

Reprezentanții EMA spun că nu pot da date suplimentare privind atacul cibernetic, însă vor reveni imediat ce investigația ca avea o concluzie. 

“Agenţia Europeană a Medicamentelor nu poate furniza detalii suplimentare pe durata investigaţiei. Informaţii suplimentare vor fi disponibile în timp util”, precizează instituţia.

Agenţia Europeană a Medicamentelor efectuează în prezent proceduri pentru aprobarea unor vaccinuri anticoronavirus, precum cele ale companiilor Pfizer/BioNTech și Moderna.

Total
0
Shares
Total
0
Share