Aglomerația de turiști din Dubai a dus la restricții în hoteluri și pe plaje. Era perceput eronat „zonă liberă de COVID” – Focus Prima TV

Aglomerația de turiști din Dubai a dus la restricții în hoteluri și pe plaje. Era perceput eronat „zonă liberă de COVID”

Pandemia pune în gardă și autoritățile din Dubai, care a fost invadat de turiști în ultima perioadă, aşa că numărul cazurilor de infectare a crescut brusc.

De voie, de nevoie, s-au luat măsuri în industria ospitalității. Accesul pe plaje și în hoteluri a fost restricționat, iar barurile s-au închis. Noile schimbări vin după ce la sfârșitul săptămânii trecute, Marea Britanie a suspendat zborurile spre și dinspre Emiratele Arabe Unite. Oficialii englezi au acuzat regiunea de răspândirea necontrolată a coronavirusului.

O săptămână de plajă sub soarele Dubaiului este planul multor europeni iarna. Așa se face că în ultimele 2 luni numeroși turiști au invadat orașul din Emiratele Arabe Unite. Autoritățile de aici au avut mai tot timpul porțile largi deschise pentru călătorii străini, în timp ce alte destinaţii aplicau restricţii severe pentru a controla criza sanitară.

Total
0
Shares
Total
0
Share