Airbnb a plătit 7 milioane de dolari unei turiste care a fost violată - Focus Prima TV

Airbnb a plătit 7 milioane de dolari unei turiste care a fost violată

În urmă cu şase ani, o turistă care vizita New York a fost violată într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb.

Turista din Australia a fost ameninţată cu un cuţit. Incidentul s-a petrecut în anul 2015, de Revelion, potrivit Digi 24. În seara atacului, turista şi prietenii ei au ridicat cheile proprietăţii de la un magazin din apropiere.

Suspectul, se pare, a făcut copii ale cheilor apartamentului, pe care le-a folosit pentru a intra în locuinţă înainte de atac. Australianca s-a întors în apartament după miezul nopţii, iar suspectul, Junior Lee, în vârstă de 24 de ani, ar fi aşteptat-o ascuns în baie, relatează Bloomberg. Bărbatul a fost acuzat de agresiune sexuală, acuzaţii la care a pledat nevinovat.

În acest moment, Junior Lee se află în arest, arată cursa citată. Reprezentanţii Airbnb au sprijinit poliţia în cadrul investigaţiilor, şi-au oferit ajutorul pentru a caza victima într-un hotel, au plătit consilierea ei şi au asigurat transportul mamei victimei din Australia.

Total
0
Shares
Total
0
Share