Alex Bodi, din nou în arest preventiv - Focus Prima TV

Alex Bodi, din nou în arest preventiv

Afaceristul Alex Bodi, un personaj controversat din lumea mondenă, se întoarce după gratii! Magistrații au decis să îl trimită din nou în arest preventiv după ce a lipsit de la un termen de judecată, deși era sub control judiciar. Bodi este acuzat de proxenetism, spălare de bani și șantaj. Chiar în drum spre poliție, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a intrat live pe Instagram, să se apere.

Așa justifică Alex Bodi faptul că a lipsit în septembrie de la un termen de judecată. Documentele medicale despre care vorbește au fost însă respinse de instanță, care a constatat că nu sunt conforme. Astfel, judecătorii Curții de Apel Craiova au decis să înlocuiască măsura controlului judiciar cu arestul preventiv pentru 30 de zile. În drum spre poliție, Bodi a încercat să pară optimist

Alex Bodi este judecat într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism și șantaj.

Alături de alte 29 de persoane ar fi făcut parte dintr-un grup infracțional organizat, condus de interlopul Adrian Tâmplaru. Potrivit rechizitoriului DIICOT, liderii grupării se aflau în relație cu Hells Angels, catalogat de către autorități drept sindicat de crimă organizată, specializat în trafic de persoane, de droguri, de armament, dar și de omoruri la comandă. Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze. Victimele erau duse în țări precum Germania, Spania și Italia. Cele care refuzau să devină prostituate erau sechestrate și supuse violenței și violurilor, spun procurorii.

În noiembrie anul trecut, Alex Bodi a fost reținut în urma unei operațiuni de amploare a procurorilor anti-mafia. Omul de afaceri era ridicat atunci direct de acasă, din vila sa din județul Ilfov.

Alex Bodi a devenit cunoscut în lumea mondenă după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu, de care ulterior a divorțat. Pe rețelele de socializare, Bodi nu a ezitat niciodată să etaleze luxul în care trăiește.

Total
0
Shares
Total
0
Share