Amenințări la 2 ani de la despărțire – Focus Prima TV

Amenințări la 2 ani de la despărțire

O femeie în vârstă de 27 de ani trăiește un coșmar. Deși s-a despărtit de fostul iubit acum doi ani, acesta continuă să o amenințe. Bărbatul a primit mai multe interdicții, dar continuă să le încalce fără ca polițiștii să ia măsuri împotriva lui.

O femeie din Dâmbovița nu reușește să iși găsească liniștea nici măcar la doi ani de la despărțirea de fostul concubin. Aceștia ar fi avut o relație de 11 ani și au împreună doi copii de 2, respectiv 9 ani. Se pare că motivul separării ar fi fost infidelitățile bărbatului. Chiar și după despărțire, fostul iubit, care locuiește în apropiere, continuă să o amenințe, înjure și chiar să o lovească. Dovadă stau imaginile filmate chiar de femeie.

Victima a obținut și un ordin de protecție împotriva bărbatului acum un an, dar acesta l-a încălcat în nenumărate rânduri. Femeia a încercat să aplaneze conflictul și i-ar fi lăsat chiar și copiii ca să nu mai aibă niciun motiv de scandal cu el, dar se pare că toate acestea au fost în zadar.

Femeia spune că fostul iubit a venit chiar cu un cuțit la ea la poartă. Tatăl femeii spune că nu s-a băgat între ei niciodată.

Concubinul actual al femeii spune că îi este frică să mai plece la muncă deoarece se gândește că agresorul poate
intra la ei în casă. Vecinii sunt și ei speriați de bărbatul violent.

Cumnata actualei concubine a agresorului se teme la rându-i.

Individul a fost arestat pentru 24 de ore, pentru pentru violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe. Contactat telefonic, bărbatul nu a dorit să dea detalii despre cele întâmplate.

Ajuns in fața procurorului de caz, însă, acesta a hotărât că nu se impune nicio măsură, așa că împotriva bărbatului a fost emis doar un nou ordin de protecţie provizoriu, pentru 5 zile.

Total
0
Shares
Total
0
Share