Angajat al penitenciarului Rahova, trimis în judecată pentru luare de mită – Focus Prima TV

Angajat al penitenciarului Rahova, trimis în judecată pentru luare de mită

Adrian Antonio Bulearcă, angajat în cadrul Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după ce ar fi primit mită pentru a introduce în unitate 50 de grame de droguri şi trei telefoane mobile, a informat, luni, DNA.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, procurorii Secţiei de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Adrian Antonio Bulearcă, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriu că, în perioada decembrie 2020 – 18 ianuarie 2021, Adrian Antonio Bulearcă ar fi acceptat promisiunea a două persoane (martori în cauză) de a-i da sumele de 10.000 euro şi 1.200 lei în schimbul efectuării unui act contrar îndatoririlor de serviciu, respectiv introducerea a 50 de grame de droguri şi trei telefoane mobile în Penitenciarul Rahova şi ulterior remiterea acestora către o persoană aflată în stare de deţinere.

“La data de 18 ianuarie, Bulearcă ar fi primit de la cei doi martori, în parcarea unui supermarket din Bucureşti, suma de 12.000 euro, trei telefoane mobile şi un plic conţinând o substanţă albă, împrejurare în care procurorii au constatat infracţiunea flagrantă”, spune DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bucureşti cu propunere de a se menţine măsura preventivă dispusă în cauză.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share