Aprovizionarea, din nou pe agenda bucureștenilor – Focus Prima TV

Aprovizionarea, din nou pe agenda bucureștenilor

Capitala a trecut astăzi de pragul critic de 7 cazuri la mia de locuitori și ne apropiem alarmant de următoarea cifră care introduce alte restricții: rata de 7,5 îmbolnăviri la o mie de locuitori. Între timp, în prima zi în care se aplică măsurile intrate în vigoare azi-noapte, bucureștenii au luat cu asalt piețele și centrele comerciale pentru a se aproviziona. Totul s-a închis în urmă cu doar câteva minute.

Înainte ca orologiul să bată la ora 18 fix, a fost forfotă mare în piețele din București. Oamenii au profitat de vremea bună și de libertatea de mișcare de pe timpul zilei și au ieșit la cumpărături.

Chiar dacă și piețele au fost vizate de noile măsuri : program mai scurt și funcționare la 50 % din capacitate, comercianții se adaptează și speră doar să treacă mai repede această perioadă.

Și mall-urile au fost luate cu asalt, până la 18 – noua oră de închidere în week-end.

Astăzi, rata de infectare în București a ajuns la 7,02 cazuri la mia de locuitori. Potrirvit autorităților, când vom atinge pragul de 7,5 cazuri, noile restricții vor fi valabile în fiecare zi, nu doar în wee-kend, adică magazinele și toți operatorii economici vor închide de la ora 18, iar circulația persoanelor, fără motiv întemeiat după ora 20, va fi interzisă zilnic.

Total
0
Shares
Total
0
Share