Armă cu lunetă deţinută ilegal, îngropată într-o zonă de depozitare a gunoiului - Focus Prima TV

Armă cu lunetă deţinută ilegal, îngropată într-o zonă de depozitare a gunoiului

O armă cu lunetă, deţinută ilegal de un bărbat din comuna botoşăneană Mitoc, a fost găsită de poliţişti îngropată într-o zonă de depozitare a gunoiului.

“La data de 8 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.9 Vlăsineşti au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, din comuna Mitoc. În cadrul activităţilor desfăşurate, a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetărilor o armă tip puşcă, cu lunetă, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării”, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Sursa citată precizează că suspectul, un tânăr de 20 de ani, a îngropat arma într-o zonă de depozitare a gunoiului din extravilanul comunei, unde a fost identificată de poliţişti.

Tânărul nu era autorizat pentru a deţine o astfel de armă şi nici nu avea documente de provenienţă.

“Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca în funcţie de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale”, se mai menţionează în comunicat.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share