Aterizare de urgență la Timișoara – Focus Prima TV

Aterizare de urgență la Timișoara

Aterizare de urgență în această dimineață la Timișoara! Într-o aeronavă Tarom care a decolat din București având ca destinație Madrid s-a întors din drum și a aterizat pe cel mai apropiat aeroport după ce unei pasagere i s-a făcut rău și a leșinat. Deși femeia a prezentat la îmbarcare un test PCR negativ , medicii au testat-o din nou, la aterizare iar rezultatul a fost pozitiv. Pasagera se află acum internată la spitalul Victor Babeș din Timișoara.

Aeronava la bordul căreia se aflau 183 de pasageri avea ca destinație capitala Spaniei. Femeia în vârstă de 65 de ani, care locuia de ani buni în Madrid, venise în țară pentru a participa la o înmormântare, iar astăzi se îmbărcase pentru a merge acasă. În timpul zborului, femeii i s-a făcut rau și a leșinat. Imediat comandatul aeronavei a decis să aterizeze la Timișoara. Un echipaj de ambulanță sosit de urgență a
preluat-o pe femeie încă de pe pista aeroportului și i-a făcut un test rapid pentru Covid 19 care a ieșit pozitiv. Compania TAROM a anunțat, însă, că femeia prezentase la îmbarcare un test negativ.

Femeia a fost preluată de pe aeroport de medicii de la spitalul municipal Timișoara.

Medicii suspectează faptul ca femeia să fi suferit un infarct.

În paralel, însă Direcția de Sănătate Publică a început o anchetă și au în vedere emiterea unei alerte internaționale.

Pasagera a fost transferată la Spitalul de boli infecțioase Victor babeș din Timișoara. Avionul a fost dezinfectat, iar puțin înainte de ora 13 a decolat îndreptându-se spre Madrid. În funcție de ancheta celor de la DSP nu este exclus ca cei care au avut locuri pe scaunele din apropierea femeii să fie obligați să intre în carantină în Spania.

Total
0
Shares
Total
0
Share