Au sărbătorit protestând – Focus Prima TV

Au sărbătorit protestând

Inquam

Ziua poliției române a fost marcată printr-o serie de … proteste. Sindicaliștii din MAI au ieșit, din nou, în stradă, să-și strige nemulțumirile. Deși inițial s-au anunțat mai multe proteste, la instituții și ore diferite, pentru a respecta măsurile de siguranță, la un moment, cu toţii au ajuns la Ministerul de Interne. Sutele de polițiști veniţi din toată ţara au scandat la geamul lui Lucian Bode, însă n-au primit până acum niciun răspuns. Nici amenzi nu s-au dat încă.

Ceremoniile fastuoase, care marcau altă dată ziua poliției române, au fost înlocuite anul acesta de proteste. Polițiștii au bătut tobele și au suflet în vuvuzele sub geamul șefului lor, Lucian Bode, însă n-au primit răspuns.

Deși, inițial, s-au anunțat mai multe manifestaţii, la instituţii şi ore diferite, pentru a se respecta regula de maximum o sută de participanți, cu toții au venit, într-un final, la Ministerul de Interne.

De la Guvern, protestatarii veniţi din toate colţurile ţării, au marșat până în Piata Revolutiei.

Ziua poliției se sărbătorește încă din 2002, pe 25 martie, an de an, când este și Bunavestire în calendarul creștin ortodox.

Total
0
Shares
Total
0
Share