Aurul la Tokyo ar fi încununarea visurilor, a antrenamentelor şi a muncii din ultimii 5 ani - Focus Prima TV

Aurul la Tokyo ar fi încununarea visurilor, a antrenamentelor şi a muncii din ultimii 5 ani

Canotoarea Mădălina Bereş, portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, alături de Robert Glinţă, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că o medalie de aur la competiţia supremă din Japonia ar reprezenta încununarea visurilor, a antrenamentelor şi muncii din ultimii cinci ani.

Medaliată cu bronz cu echipajul de 8+1 al României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Bereş afirmă că decizia Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român de a o numi portdrapel la Tokyo a luat-o total prin surprindere, pentru că nu se aştepta la o asemenea onoare. Ea a menţionat că echipa olimpică a României are foarte mulţi sportivi cu rezultate excepţionale care ar fi meritat să fie în locul său.

Canotoarea a explicat că Jocurile Olimpice diferă foarte mult de celelalte competiţii, în primul rând din cauza emoţiilor pe care le generează. În acelaşi timp, însă, ea susţine că această competiţie are darul de a-i motiva pe sportivi să se autodepăşească.

Amânarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo a reprezentat un şoc pentru Mădălina Bereş, la fel ca şi pentru ceilalţi sportivi. Cu toate acestea, ea afirmă că anul în plus reprezintă un avantaj pentru componentele echipajului feminin de 8+1 al României deoarece timpul petrecut împreună le-a unit şi mai mult.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share