Dacia Manifesto, maşina concept lansată la Paris Motor Show

Dacia Manifesto, maşina concept lansată la Paris Motor Show

Dacia a prezentat astăzi la Paris conceptul Manifesto, un show-car în care sunt înglobate, conform directorului de design al companiei, „cele mai bune inovaţii care ar putea ajunge pe viitoarele modele ale mărcii”.

,,Manifesto este un SUV decapotabil ultra-compact, astfel încât pasagerii să se poată conecta cu natura. Acest tovarăş de drum uşor şi silenţios pune accent pe agilitate şi mai puţin pe viteză. Cu acest tip de vehicul poţi aproviziona cu uşurinţă cabanele montane sau ajunge în locuri izolate", a anunţat Dacia.

Conceptul Dacia Manifesto are tracţiune integrală, motor electric şi este accesorizată cu echipamente necesare pentru ieşirile în natură. Prin acest model, compania vrea să sublinieze ce le oferă clienţilor: alternativa smart, orientată către deplasările în afara oraşelor.

Concept-carul pentru două persoane nu are parbriz, uşi şi nici bare de protecţie. Are însă plafonul multifuncţional care se şi rabatează. Plafonul include şi bare de pavilion reglabile care permit transportul bagajelor, un troliu şi roţi din plastic.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt