Impact fatal, trei tineri au murit

Impact fatal, trei tineri au murit

Un şofer începător, o depăşire ilegală şi viteză mare. Trei factori care au dus aseară la un cumplit accident de circulaţie, în judeţul Mehedinţi. Trei tineri au murit după ce maşina lor a intrat cu viteză într-un TIR. La volan se afla un băiat de 19 ani, care avea permis de numai şase luni. Cu toate acestea, s-a aventurat şi a depăşit pe linie continuă. Deşi au încercat manevre de resuscitare zeci de minute, medicii nu au mai putut să-l salveze, şi nici pe cele două fete care îl însoţeau. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Laura, Mădălin şi Cristina, trei tineri de 18,19 şi 22 ani din judeţul Mehedinţi, a căror viaţă a fost curmată tragic, mult prea devreme. Laura, tânăra de 18 ani, se pregătea pentru admiterea la Şcoala de Poliţie de la Câmpina şi se întorcea de la un antrenament împreună cu prietenii ei. Pe drum, între localităţile Vânju Mare şi Bucura, şoferul, care era începător, a ignorat linia continuă şi a intrat în depăşire, într-o curbă fără vizibilitate. Impactul cu un tir care venea din sens opus a fost devastator, iar maşina s-a răsturnat. Mai mulţi martori au sărit imediat să-i salveze.

Echipajul de la descarcerare a reuşit să scoată victimele din autoturismul făcut praf. Tinerii au ajuns pe mâinile medicilor de pe ambulanţă, care au început resuscitarea. Manevrele nu au avut însă niciun rezultat. După 45 de minute, au fost declaraţi decedaţi.

Zdrobite de durere, familiile care au rămas fără copii se pregătesc acum de înmormântare. Vestea morţii tinerilor a căzut ca un trăsnet peste întreaga comunicate. Despre Laura şi Cristina, care erau verişoare, oamenii au numai cuvinte de laudă. Cu numai câteva zile în urmă, Laura postase pe Facebook un mesaj pentru mama sa, în care îi spunea cât de mult o iubeşte şi că va fi mereu lângă ea. Nimeni nu-şi imagina că va fi ultimul ei mesaj.

E jale mare şi în satul în care locuia Mădălin, băiatul de 19 ani care a condus maşina. Poliţiştii continuă cercetările şi au deschis dosar penal.

foto: arhivă

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt