Autostrada Ploieşti-Braşov rămâne la stadiu de proiect. Director CNAIR: Nu vom vedea lucrări mai devreme de 3 ani – Focus Prima TV

Autostrada Ploieşti-Braşov rămâne la stadiu de proiect. Director CNAIR: Nu vom vedea lucrări mai devreme de 3 ani

În contextul în care DN1 este tot mai sufocat de mașini, românii se întreabă când vor putea circula pe autostrada Ploiești – Brașov, un drum de mare viteză care le-ar permite să ajungă mult mai rapid în stațiunile montane. Directorul CNAIR, Mariana Ioniță, a declarat la Digi24 că nu crede că vor exista lucrări în execuție la acest proiect mai devreme de trei ani de acum înainte.

“Oferta este acum în analiză astfel încât să ajungem la un contract care să ne permită obţinerea unei documentaţii bune care să ne ajute să facem o implementare rapidă a execuţiei lucrărilor. Eu nu cred că vom putea vedea în execuţie, mai devreme de trei ani, Autostrada de la Ploieşti până la Braşov”, a declarat șefa de la CNAIR, la Digi24. 

Pasarele și benzi de circulație reversibile pentru fluidizarea traficului pe DN1

Aceasta a explicat că până când România va avea o autostradă până la Brașov vor fi implementate mai multe proiecte pentru a fluidiza traficul pe DN1, printre care pasaje și pasarele noi, dar și posibilitatea introducerii unei benzi reversibile de circulație în zonele cele mai aglomerate. 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share