Băluță și Cîmpeanu certați de părinți și elevi – Focus Prima TV

Băluță și Cîmpeanu certați de părinți și elevi

Zeci de elevi și părinți au protestat în această dimineață în fața Liceului Gheorghe Șincai din Capitală. Cu totii sunt nemulțumiți că primaria sectorului 4 ar putea recloca unitatea de învățământ. Ministrul Educației și primarul Daniel Băluță au venit să discute cu oamenii și să îi asigure că relocarea nu va avea loc în acest an școlar.

Este a cincea zi consecutiv când elevii de la liceul Gheorghe Șincai protestează. Ei se opun vehement deciziei Primăriei ectorului 4 de a reloca unitatea de învățământ pentru a demara lucrările de consolidare a clădirii, care este monument istoric.

Sorin Cîmpeanu a încercat să calmeze spiritele și le-a explicat elevilor că nu dorește nimeni să închidă liceul acum.

Ținta nemulțumirii nu au fost doar ministrul si primarul. Elevii și părinții lor au acuzat și nou numita conducere a liceului că nu le susține cauza. Ba mai mult, ar fi ar fi pus lacat pe poartă pentru a bloca accesul profesorilor cu mașinile în curte, in semn de presiune.

Manifestații similare au fost organizate și zilele trecute. Mai mult, în semn de protest o parte dintre elevii care învață de acasă au refuzat să mai intre la cursurile online.

Total
0
Shares
Total
0
Share