Bărbat cercetat pentru distribuirea de informații false. A împânzit Focșaniul cu broșuri „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19” – Focus Prima TV

Bărbat cercetat pentru distribuirea de informații false. A împânzit Focșaniul cu broșuri „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19”

Un bărbat din municipiul Pitești este cercetat de polițiștii din Vrancea după ce a fost prins când împărțea broșuri cu informații false despre vaccinarea împotriva COVID-19, pe străzile din Foșcani.

Polițiștii focșăneni s-au sesizat, din oficiu, cu privire la „săvârșirea infracțiunii de comunicarea de informații false, faptă prevăzută și pedepsită de art.  404 din Codul Penal”, de către un bărbat, din județul Argeș, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

„Astfel, astăzi, 8 februarie, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică au identificat pe o stradă din municipiul Focșani, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce distribuia reviste/broșuri intitulate ”Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19” atât cetățenilor în trecere cât și comercianților din zonă”, precizează polițiștii.

Total
0
Shares
Total
0
Share